Szukaj na tym blogu

poniedziałek, 6 lipca 2015

Spichlerz Rusiecki - Mięsiwo w sosie własnym

Spichlerz Rusiecki - Mięsiwo w sosie własnym



Składniki:

mieso wieprzowe 89%, woda, sól, cukier, przyprawy, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, pasternak, liście selera, czosnek, natka pietruszki, papryka, pomidory), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5' -rybonukleotydy disodowe, substancja zagęszczająca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, barwnik: karmel amoniakalny, aromaty.

Produkt może zawierać: seler, soję, gluten, mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz